Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Juhani Aaltonen

Juhani Antero Aaltonen

Также известно как: Aaltonen, J. Aaltonen, Juha Aaltonen, Juhani "Junnu" Aaltonen, Juhani Altonen, Juhanni Aaltonen, Junnu Aaltonen, Pekka Poyry
Группа в интернете: http://juhaniaaltonen.com/

Дискография Juhani Aaltonen:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Prana - Live At Groovy 7 audio iTunes 1982 Leo Records (2)
2 Strings 6 audio iTunes 1990 Love Records (4)
3 Hot Lotta 4 audio iTunes 1973 Blue Master
4 Reflections 7 audio iTunes 2004 TUM Records
5 Hot Lotta 4 audio iTunes 2011 Rocket Records (3)
6 Strings Revisited 6 audio iTunes 2003 TUM Records
7 The Sky Is Ruby 6 audio iTunes 2007 TUM Records
8 Carmina Sacra 9 audio iTunes 2010 Päivä Osakeyhtiö
9 Etiquette 7 audio iTunes 2001 Love Records (4)
10 Rise 10 audio iTunes 2000 Columbia
11 To Future Memories 7 audio iTunes 2013-10-31 TUM Records
12 Springbird 9 audio iTunes 1977 Leo Records (2)
13 Tomorrow Is You 12 audio iTunes 2013 Päivä Osakeyhtiö
14 Salakuljetettu Ikoni 11 audio iTunes 1989 CBS Records OY

Juhani Aaltonen (born December 12, 1935 in Kouvola, Finland) is a Finnish jazz musician (tenor, alto and soprano saxophones, flute), strongly influenced by the later Coltrane. Aaltonen has been active since the 1950's and has worked with [a=Heikki Rosendahl], [a=Eero Koivistoinen], [a=Edward Vesala], [a=UMO (2)], [a=Arild Andersen] and [a=Heikki Sarmanto] among others.


Комментарии о Juhani Aaltonen: