Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Lhasa De Sela

Lhasa De Sela

Также известно как: De Sela, L. De Sela, L.K.S, L.K.S., Lhasa, LKS
Группа в интернете: http://www.lhasadesela.ca/, http://en.wikipedia.org/wiki/Lhasa_de_Sela

Дискография Lhasa De Sela:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 La Llorona 11 audio iTunes 1997 Tôt Ou Tard
2 The Living Road 12 audio iTunes 2004 Nettwerk
3 The Living Road 12 audio iTunes 2003
4 La Llorona 11 audio iTunes 1998 Atlantic
5 Lhasa 12 audio iTunes 2009 Warner Bros. Records
6 Lhasa 12 audio iTunes 2009 Warner Bros. Records
7 Lhasa 12 audio iTunes 2009 Audiogram
8 The Living Road 12 audio iTunes 2003 Audiogram
9 Lhasa 12 audio iTunes 2009
10 El Desierto 4 audio iTunes 1997 Tôt Ou Tard
11 Los Peces 4 audio iTunes 1997 Tôt Ou Tard
12 La Llorona 11 audio iTunes 1998 Atlantic
13 The Living Road 12 audio iTunes 2003
14 La Llorona 5 audio iTunes 1997 Tôt Ou Tard
15 La Marée Haute 4 audio iTunes 2003 Tôt Ou Tard

American-born singer-songwriter who was raised in Mexico and the United States and divided her adult life between Canada and France. She was born in Big Indian, NY, September 27, 1972 and died in Montreal, January 1st, 2010.


Комментарии о Lhasa De Sela: