Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Rosana

Rosana Albero Gospar

Также известно как: R. Arbelo, Rosana Arbelo, Rosanna
Группа в интернете: http://www.rosana.net/

Дискография Rosana:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Navideño 6 audio iTunes 1997 Universal
2 Siempre De Frente (Remix) 2 audio iTunes 2002 Mercury
3 El Talisman 3 audio iTunes 1996 MCA Records
4 A Fuego Lento 4 audio iTunes 1997 Universal Records
5 Lunas Rotas 12 audio iTunes 1996
6 A Fuego Lento 4 audio iTunes 1997 ZAC Records
7 El Talisman 4 audio iTunes 1997 Universal Music
8 ¡¡Buenos Días, Mundo!! 13 audio iTunes 2011 DRO
9 Si Tú No Estàs 3 audio iTunes 1997 MCA Records
10 Magia 13 audio iTunes 2005 DRO Atlantic
11 ¡¡Buenos Días, Mundo!! 13 audio iTunes 2011
12 Lunas Rotas (De Casa A Las Ventas) 47 audio iTunes 2007
13 Luna Nueva 11 audio iTunes 1998 Universal
14 Lunas Rotas 14 audio iTunes 2009 DRO
15 Hoy 3 audio iTunes 2001 Universal
16 El Talisman / The New Pollution 2 audio iTunes 1996 Universal
17 8 Lunas 16 audio iTunes 2013 Warner Music Spain
18 Lunas Rotas 12 audio iTunes 1998 MCA Records
19 Luna Nueva 12 audio iTunes 1998 Universal
20 No Habrá Dios 3 audio iTunes 2003 Universal

Spanish writer-songwriter. She was born on October 24, 1963 on the Lanzarote Island (Canary Islands), where she grew after she moved to Madrid. She released her first album in 1996: "Lunas Rotas", number one for 14 weeks, selling more than a million copies.


Комментарии о Rosana: