Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

S Vremena Na Vreme

Также известно как: С Времена На Време, S Vremena Na Vreme (Beograd), S' Vremena Na Vreme
Члены группы S Vremena Na Vreme: Asim Sarvan, Gorica Popović, Ljubomir Ninković, Miomir Đukić, Nikola Jager, Tanja Bošković, Vojislav Đukić

Дискография S Vremena Na Vreme:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Paviljon G 8 audio iTunes 1979 PGP RTB
2 Muzika Je Sve / Protiv Nas Su Svi 2 audio iTunes 1976 PGP RTB
3 S Vremena Na Vreme 11 audio iTunes 2008-11-00 Atlantide
4 Време Испред Нас 13 audio iTunes 1993 PGP RTS
5 Unplugged 13 audio iTunes 1997 Komuna
6 Posle Kraja 8 audio iTunes 1995 ITMM
7 Sunčana Strana Ulice / Ponekad 2 audio iTunes 1973 PGP Radio Kruševac
8 Posle Kraja 10 audio iTunes 1995 ITMM
9 S Vremena Na Vreme 15 audio iTunes 1999 One Records (3)
10 Moj Svet 12 audio iTunes 1978 PGP RTB
11 Put Putuje Karavan / Priča Sa Istočne Strane 2 audio iTunes 1977 PGP RTB
12 Povratna Karta / Đački Rastanak 2 audio iTunes 1974-01-00 PGP RTB
13 Put Putuje Karavan / Priča Sa Istočne Strane 2 audio iTunes 1977 PGP RTB

Serbian semi-acoustic prog folk band 'S Vremena Na Vreme' ("From Time To Time") was formed in 1972. Band was pioneer in introducing traditional folk elements into popular and rock music, utilizing old instruments such as prim or sargija and making crossover between genres. After two studio LPs, group was disbanded in 1979, but re-formed in 1993 for several successful concerts, which were followed by a new studio album "Posle kraja" (1995) and a live album "Unplugged" (1997). Members were: Miomir Đukić Miki - prim, guitar, vocals Vojislav Đukić Koki - guitar, vocals Asim Sarvan - vocals, guitar Ljubomir Ninković - guitar, vocals Nikola Jager - drums (1975-1979) Tanja Bošković - vocals (1974-1975) Gorica Popović - vocals (1974-1975) Ljiljana Dragutinović - vocals (1974-1975)




Комментарии о S Vremena Na Vreme: