Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Marina Rossell

Marina Rossell i Figueras

Также известно как: Marina Rosell
Группа в интернете: http://www.portalatino.com/especiales/marinarossell/public_html/web/, http://myspace.com/marinarossell

Дискография Marina Rossell:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Marina 10 audio iTunes 1993 PDI
2 Cap Al Cel 13 audio iTunes 2002 World Village
3 Vistas Al Mar 12 audio iTunes 2006 World Village
4 Marítim 11 audio iTunes 2003 World Village
5 Pensament 2 audio iTunes 1986 CBS
6 Canta Moustaki 14 audio iTunes 2013 Satélite K
7 Llegendes De Catalunya 8 audio iTunes 1975 Edigsa
8 Ha Llovido 12 audio iTunes 1996 Picap
9 Gràcies 14 audio iTunes 1994 PDI
10 Entre Línies 12 audio iTunes 1997 Picap
11 Llegendes De Catalunya 8 audio iTunes 1975 Edigsa

Out of her professional career, started in 1976, Marina Rossell (b. 1954) has published more than 14 records, among them the outstanding titles “Penyora” (in 1978 was granted with silver "Fotogramas" award), “Cos meu recorda” (1982), “Barca del Temps” (1985, best record of the year), “Cinema Blau” (award éxits d’Or 1990), “Marina” (1993), “Ha llovido” (1996), “Entre línies” (1997) “Y rodará el mundo” (2000), “Cap al cel” (2002), “Marítim” (2003) and “Vistas al mar” (2006). She has collaborated with such diverse artists as: Georges Moustaki, Montserrat Caballé, L.E. Aute, Carlos Cano, Pedro Guerra...


Комментарии о Marina Rossell: