Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Step (5)

Step

Также известно как: A Step, Step, Step Együttes
Члены группы Step (5): Flipper Öcsi, Kisszabó Gábor, Zsoldos Gábor
Группа в интернете: http://www.stepegyuttes.hu/, http://hu.wikipedia.org/wiki/Step_%28egy%C3%BCttes%29

Дискография Step (5):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Step 11 audio iTunes 1987
2 Igen! 10 audio iTunes 1988 Favorit
3 Ciao 10 audio iTunes 1989 Rákóczi
4 Igen! 10 audio iTunes 1988 Favorit
5 Step 11 audio iTunes 1987 Start (2)

Hungarian pop group. Formed in January, 1987. Members: Béla Tibor Jeszenszky alias Flipper Öcsi - vocals Gábor Kisszabó - bass guitar, vocals, backing vocals (1987-88) Attila Fehér - guitar, vocals, backing vocals Péter Popper - keyboards, vocals, backing vocals Gábor Zsoldos alias Zsoldos Dedy - drums, backing vocals Tamás Mester - bass guitar, vocals, backing vocals (1989-90) In March 1990, the band broke up.




Комментарии о Step (5):