Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Marja Mattlar

Marja Mattlar

Группа в интернете: http://www.vuorenk.pp.fi/marja/index_eng.html

Дискография Marja Mattlar:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Vesi 12 audio iTunes 2000 Isis Records
2 Pariisi-Vuorenkylä 13 audio iTunes 1993 Buda Musique
3 Lumi 14 audio iTunes 1996 Isis Records
4 Lintu 2 audio iTunes 2002 Edel Records Finland Oy
5 Tuli 14 audio iTunes 2003 Isis Records
6 Lintu - Vuodet 1991-2001 17 audio iTunes 2002 Edel Records Finland Oy
7 Polku 11 audio iTunes 2007 Isis Records
8 Vuorenkylässä 14 audio iTunes 2008 Isis Records
9 Mitä Teen Tälle Ikävälle 2 audio iTunes 1997 Isis Records
10 Belgiassa (In België) 14 audio iTunes 1998 Isis Records
11 Olipa Kerran 3 audio iTunes 1994 Isis Records
12 Pariisi-Vuorenkylä 13 audio iTunes 1993 Isis Records
13 Kirje Täältä / Lähtölaulu 2 audio iTunes 1991 Not On Label
14 Lumi 14 audio iTunes 1996 Buda Musique
15 Kurkijoen Lauluja 4 audio iTunes 1978 Kurkijoki-Seura Ry
16 Tie Sinuun 13 audio iTunes 1990 Not On Label
17 Tunnustus 14 audio iTunes 1989 Not On Label
18 Varhaisten Parhaita - Early Works 15 audio iTunes 2010-10-26 Isis Records
19 Mahdollinen Mahdoton 12 audio iTunes 1991 Not On Label

A Finnish folk singer-songwriter. Best known for writing the songs "Lintu" and "Kehtolaulu" which the Finnish metal band [a=Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus] covered and made well-known. She has released her own material since the early 1990's with the help of different producers, e.g. French folk musician [a=Gabriel Yacoub] from the group [a=Malicorne] and Finnish prog rock legend [a=Pekka Pohjola]. On her latest albums she has worked with the members of the Finnish folk group [a=Tenhi].


Комментарии о Marja Mattlar: