Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Las Grecas

Члены группы Las Grecas: Carmela Muñoz Barull

Дискография Las Grecas:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Te Estoy Amando Locamente 2 audio iTunes 1973 CBS
2 Gipsy Rock 10 audio iTunes 1974 CBS
3 Tercer Album 10 audio iTunes 1976 CBS
4 Mucho Más 10 audio iTunes 1975 CBS
5 Mentira Y Nada Más 2 audio iTunes 1978 CBS
6 Grandes Exitos 12 audio iTunes 1977 CBS
7 Ilusionada / No Se Que Hacer 2 audio iTunes 1976 CBS
8 Mucho Más 10 audio iTunes 1975 CBS
9 Todas Sus Grabaciones (1974-1977) 41 audio iTunes 2010 Blanco Y Negro (2)
10 Por Siempre Grecas - Vol.2 15 audio iTunes 1997
11 Anabalina 2 audio iTunes 1976 CBS
12 Tercer Album 10 audio iTunes 1976 CBS

Members: Carmen Muñoz Barrull (Carmela, born 1954 in Valladolid, Spain) and Edelina Muñoz Barrull (Tina, born 1957 in Valladolid, died 1995 in Aranjuez). When they were just 19 and 16 years old they signed with CBS and released "Te estoy amando locamente", in 1973, an instant nº 1 hit in Spain. Produced by [a1053014], who also wrote their songs, they melted rock and flamenco, creating a new style: the Gipsy rock.


Комментарии о Las Grecas: