Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Arktika

Члены группы Arktika: Tim Kockentiedt
Группа в интернете: http://www.arktika.eu, http://de-de.facebook.com/arktika.germany, http://arktika.bandcamp.com, http://arktika.bigcartel.com/

Дискография Arktika:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Heartwrencher 2 audio iTunes 2009-05-14 Narshardaa Records
2 At Zero 7 audio iTunes 2010-10-22 Narshardaa Records
3 Heartwrencher 2 audio iTunes 2009 Kreisel Kreisel Records
4 At Zero 7 audio iTunes 2010 Not On Label (Arktika, Self-Released)
5 Heartwrencher 2 audio iTunes 2011 Narshardaa Records
6 At Zero 7 audio iTunes 2011-04-04 Narshardaa Records
7 At Zero 7 audio iTunes 2012 Narshardaa Records
8 Symmetry 5 audio iTunes 2012-08-02 Narshardaa Records
9 Symmetry 5 audio iTunes 2012-08-02 Narshardaa Records
10 Symmetry 5 audio iTunes 2012-08-02 Narshardaa Records
11 Symmetry 5 audio iTunes 2012-08-02 Narshardaa Records
12 Heartwrencher 2 audio iTunes 2013 Narshardaa Records
13 At Zero 7 audio iTunes 2010-10-22 Narshardaa Records
14 At Zero 7 audio iTunes 2013 Narshardaa Records

Arktika, founded 2008, is a post-rock-band from Cologne, Germany. Their sound can be described as post-rock, post-core or sludge. They have played shows with bands like Envy, This Will Destroy You and Caspian. Arktika was named after the russian icebreaker class, the Arktika-class.


Комментарии о Arktika: