Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Chiyo Okumura

金野智代 (Konno Chiyo)

Также известно как: チヨ, Chiyo, 奥村チヨ
Группа в интернете: http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%A5%E6%9D%91%E3%83%81%E3%83%A8

Дискография Chiyo Okumura:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Essential Best 15 audio iTunes 2007-08-22 Express
2 あなたとチヨと... 12 audio iTunes 2005-04-20 Vivid Sound Corporation
3 北国の青い空 2 audio iTunes 1967-08-05 Toshiba Records
4 恋の奴隷 / 眠くなるまで 2 audio iTunes 1969-06-01 Toshiba Records
5 恋狂い / 何かいいことありそうな 2 audio iTunes 1970-02-05 Toshiba Records
6 風の慕情 4 audio iTunes 1973-09-00 Toshiba Records
7 くやしいけれど幸せよ / きめちゃったから 2 audio iTunes 1970-04-05 Toshiba Records
8 あなたに逢いたい 2 audio iTunes 1967-12-01 Toshiba Records
9 Chiyo Okumura 12 audio iTunes Capitol Records
10 終着駅 2 audio iTunes 1971-12-25 Toshiba Records
11 中途半端はやめて / 恋人形 2 audio iTunes 1970-12-01 Toshiba Records
12 Jun*Tomoko*Chiyo 12 audio iTunes 1969 Toshiba Records
13 恋の奴隷 / 眠くなるまで 2 audio iTunes 1969-06-01 Toshiba Records
14 青い月夜 / 愛の花咲く頃 2 audio iTunes 1968-06-01 Toshiba Records
15 夜よそのままで / 雨の大阪 2 audio iTunes 1969-03-01 Toshiba Records
16 ジュン・知子・チヨ 第二集 12 audio iTunes 1970-02-00 Toshiba Records
17 終着駅 / 奥村チヨデラックス 14 audio iTunes Toshiba Records
18 甘い生活 / 可愛い女 2 audio iTunes 1971-04-05 Toshiba Records

Japanese singer. Born February 18, 1947 in Noda, Chiba but grew up in Ikeda, Osaka. Made her record debut on Toshiba in 1965. She was originally sold as a Japanese Sylvie Vartan, though later her image became less coquettish and more directly sensual. She married the songwriter [a=Keisuke Hama] in 1974.


Комментарии о Chiyo Okumura: