Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Wye Oak

Члены группы Wye Oak: Andy Stack, Jenn Wasner
Группа в интернете: http://www.wyeoakmusic.com/, http://www.myspace.com/wyeoak, http://en.wikipedia.org/wiki/Wye_Oak_(band)

Дискография Wye Oak:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Destroyer / Wye Oak 2 audio iTunes 2008-04-19 Merge Records
2 If Children 11 audio iTunes 2008 Merge Records
3 If Children 11 audio iTunes 2008 Affairs Of The Heart
4 Civilian 10 audio iTunes 2011 Merge Records
5 Civilian 10 audio iTunes 2011 City Slang
6 My Neighbor / My Creator 5 audio iTunes 2010 Merge Records
7 The Knot 10 audio iTunes 2009-08-28 Affairs Of The Heart
8 The Knot 10 audio iTunes 2011-10-24 Merge Records
9 Holy Holy 3 audio iTunes 2011 City Slang
10 Civilian 15 audio iTunes 2011
11 Strangers 2 audio iTunes 2011-11-22 Merge Records
12 The Alter 2 audio iTunes 2011 Merge Records
13 The Alter 3 audio iTunes 2011 City Slang
14 Civilian 10 audio iTunes 2011-03-04 City Slang
15 The Knot 10 audio iTunes 2009-07-21 Merge Records
16 Spiral 3 audio iTunes 2012-07-02 [adult swim]
17 My Neighbor / My Creator 5 audio iTunes 2010 City Slang
18 Civilian 10 audio iTunes 2012-09-14 Spunk
19 Shriek 10 audio iTunes 2014 City Slang
20 Shriek 10 audio iTunes 2014-04-29 Merge Records
21 Shriek 10 audio iTunes 2014-04-29 Merge Records
22 Shriek 10 audio iTunes 2014-04-29 Merge Records
23 Shriek 10 audio iTunes 2014-04-29 Merge Records
24 Shriek 10 audio iTunes 2014 City Slang

Baltimore indie folk rock duo, named after the honorary state tree of their home state of Maryland. Formed as "Monarch" in mid-2006 and composed of Andy Stack (drums, keyboards, backup vocals) and Jenn Wasner (vocals, guitars).


Комментарии о Wye Oak: