Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Quinto

Группа в интернете: http://www.myspace.com/quinto2006, http://www.facebook.com/quinto.official, http://soundcloud.com/quinto

Дискография Quinto:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Gain 3 audio iTunes 2008-06-27 K-TV Recordings
2 For You 3 audio iTunes 2009-04-15 Beachtownrecords
3 T.B.A. 4 audio iTunes 2009-11-21 K-TV Recordings
4 Going Rogue 4 audio iTunes 2010-02-26 K-TV Recordings
5 We Dont Sleep At Night 3 audio iTunes 2010-07-09 K-TV Recordings
6 We Don't Sleep On Sunday / Let's Get Horny 4 audio iTunes 2010-07-02 K-TV Recordings
7 555 9 audio iTunes 2010-09-17 K-TV Recordings
8 Someday Is Now 4 audio iTunes 2011-09-00 K-TV Recordings
9 Counter Culture 8 audio iTunes 2013-04-08 K-TV Recordings

DJ and producer from Rostock (Germany). He is the founder of [l=K-TV Recordings].


Комментарии о Quinto: