Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Duality (2)

Члены группы Duality (2): Manfred Reckers, Peter Hedderley
Группа в интернете: http://www.duality-music.com, http://www.myspace.com/duality4

Дискография Duality (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Stylophone 2 audio iTunes 2007-12-31 20kbps Records
2 Da Hood / The Wood 2 audio iTunes 2010-05-20 Chillzone Records
3 Da Hood / The Wood 2 audio iTunes 2010-05-20 Chillzone Records
4 Dark Age 4 audio iTunes 2010-08-17 Pharmacom Records
5 Dark Age 4 audio iTunes 2010-08-17
6 Dark Age 4 audio iTunes 2010-08-17
7 European Diplomacy EP 4 audio iTunes 2011-04-13 Super 6 Records
8 Drc02 2 audio iTunes 2012-02-28 Chillzone Records

German band founded 2007 by [a1239559] and [a2070722] in Meppen (North-West Germany). 'Duality' are two like-minded people, interested in creating a diverse range of music for the cultured and discearning ear.


Комментарии о Duality (2):