Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Saint-Preux

Christian Langlade

Также известно как: Preux, S. Preux, Saint - Preux, Saint Preux, Sant-Preox, Sant. Preox, St-Preux, St. Preux
Группа в интернете: http://www.saint-preux.fr

Дискография Saint-Preux:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Un Eté 80 2 audio iTunes 1980 Carrere
2 Your Hair (D'Après Un Poème De Charles Baudelaire) 7 audio iTunes 1972
3 Expression 7 audio iTunes 1978 Héloïse Disques
4 Concerto Pour Une Voix 10 audio iTunes 1974 Héloïse Disques
5 To Be Or Not 8 audio iTunes 1981 Carrere
6 Concerto Pour Une Voix 10 audio iTunes 1974 Héloïse Disques
7 Saint-Preux 9 audio iTunes 1977 Héloïse Disques
8 Bande Originale Du Concerto Pour Une Voix 11 audio iTunes Disques Festival
9 Symphonie Pour La Pologne 11 audio iTunes 1977 Héloïse Disques
10 Samara 11 audio iTunes 1976
11 Le Piano Enchanté 11 audio iTunes 1979
12 Concerto 11 audio iTunes Disc'Az
13 Adagio Romantique Pour Une Voix / Double Concerto Pour Voix Et Piano 2 audio iTunes 1971
14 Missa Amoris 11 audio iTunes 1975
15 To Be Or Not 8 audio iTunes 1981
16 Le Piano Enchanté 11 audio iTunes 1979
17 Symphonie Pour La Pologne 13 audio iTunes 1980
18 Vol.2 - Le Piano Sous La Mer 12 audio iTunes 1994 Pomme Music
19 Concerto Saint-Preux 11 audio iTunes 1973 Derby
20 Le Piano Sous La Mer 2 audio iTunes 1972 Héloïse Disques
21 Vol.8 - Atlantis 14 audio iTunes 1994 Pomme Music
22 No More Nadine 2 audio iTunes 1981 EMI
23 Le Piano Sous La Mer 11 audio iTunes 1972 Héloïse Disques
24 La Fête Triste 12 audio iTunes 1974 Héloïse Disques
25 Le Piano Sous La Mer 11 audio iTunes 1972 Héloïse Disques
26 Vol.10 - Le Piano d'Abigail 16 audio iTunes 1995-02-03 Pomme Music
27 Vol.1 - Concerto Pour Une Voix 17 audio iTunes 1995 Pomme Music
28 Vol.3 - La Passion 12 audio iTunes 1994 Pomme Music
29 Vol.4 - La Fête Triste 28 audio iTunes 1994 Pomme Music
30 Vol.5 - Your Hair & Missa Amoris 10 audio iTunes 1994 Pomme Music
31 Vol.6 - Concerto Pour Piano 9 audio iTunes 1994 Pomme Music
32 Vol.9 - To Be Or Not 8 audio iTunes 1995 Pomme Music
33 Vol.7 - Symphonie Pour La Pologne 15 audio iTunes 1995 Pomme Music
34 Vol.11 - Phytandros 18 audio iTunes 1995 Pomme Music
35 Vol.12 - The Last Opera 12 audio iTunes 1994 Pomme Music
36 The Last Opera 2 audio iTunes 1995 Pomme Music
37 The Last Opera 12 audio iTunes 1994-10-12 Pomme Music
38 Quand Le Temps Suspend Son Vol 3 audio iTunes 1995 Pomme Music
39 Le Piano D'Abigail 10 audio iTunes 1983 Polydor
40 Le Piano d'Abigail 11 audio iTunes 1983 Polydor
41 Concerto Pour Une Voix 3 audio iTunes 1973 Disc'Az
42 Concerto 11 audio iTunes Disc'Az
43 To Be Or Not 8 audio iTunes 1981 EMI
44 Invitation In Paris 21 audio iTunes 1987 New Musical World
45 Terra Mondo 2 audio iTunes 1996 Pomme Music
46 Odyssée / Le Royaume De Neptune 4 audio iTunes 1986 Quartz's
47 Concerto Saint-Preux 11 audio iTunes 1972 Oryx
48 Le Piano d'Abigail 11 audio iTunes 1983 Polydor
49 Untitled 10 audio iTunes 1976 Musidisc
50 Le Piano d'Abigail 11 audio iTunes 1985 Polydor
51 The Sun Is Gonna Rain 2 audio iTunes 1976 Héloïse Disques
52 La Fête Triste 28 audio iTunes 1974 Héloïse Disques
53 Confidence 10 audio iTunes 1980 Héloïse Disques
54 La Fête Triste 12 audio iTunes 1974 Héloïse Disques
55 DeLuxe Collection 22 audio iTunes 2003 Dream Sound Studio
56 Concerto 11 audio iTunes 1975 Disc'Az
57 Le Piano Sous La Mer 11 audio iTunes 1972 CBS
58 Concerto For One Voice (Concerto Pour Une Voix) 2 audio iTunes 1969 Avan-Guard Music
59 Le Piano Sous La Mer 11 audio iTunes Polydor
60 La Fête Triste 12 audio iTunes Polydor
61 La Passion 10 audio iTunes Polydor
62 Samara 11 audio iTunes 1976 Gamma
63 The Piano Beneath The Sea 2 audio iTunes 1999 Mbdl
64 Save Me Atlantis 2 audio iTunes 1979 Héloïse Disques
65 Missa Amoris 11 audio iTunes 1975 Gamma
66 La Passion 10 audio iTunes 1973 Columbia
67 Concerto Pour Une Voix 11 audio iTunes 1987 Accord
68 Toccata De Saint-Preux/Choral Et Fugue 2 audio iTunes Disc'Az
69 Invitation In Paris 21 audio iTunes 1987 New Musical World
70 Concerto Pour Elle 2 audio iTunes 1979 Héloïse Disques
71 Concerto Pour Une Voix 2 audio iTunes 1989 BMG
72 Concerto Pour Une Voix 3 audio iTunes 1989 Indisc
73 Concerto Pour Une Voix 10 audio iTunes 1974
74 Concerto Pour Une Voix 11 audio iTunes 1987
75 Saint-Preux Concerto Pour Piano 8 audio iTunes 1984 Polydor
76 Concerto Pour Une Voix 2 audio iTunes 1995 Pomme Music
77 La Valse De L'enfance / Une Fleur Un Sourire Un Baiser 4 audio iTunes Odeon
78 Concerto 11 audio iTunes Disc'Az
79 Concerto Pour Une Voix 2 audio iTunes 1970 Disc'Az
80 Le Piano Enchanté 11 audio iTunes Polydor
81 Concerto Pour Une Voix 10 audio iTunes 1974 Héloïse Disques
82 Bandes Et Musiques Originales 21 audio iTunes

Saint-Preux (born 1950) is a French composer of contemporary classical music which also combines elements from popular music and electronic music. His real name is Christian Langlade. He got a surprising hit in 1969 with his song "Concerto pour une Voix (Concerto for One Voice)", sung by [r1654796]. The single sold thousands of copies and was top 20 in so different countries as France, Mexico and Japan..


Комментарии о Saint-Preux: