Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Dori Caymmi (2)

Dorival Tostes Caymmi

Также известно как: Cammi, Cammy, Caymmi, D. Cammy, D. Caymmi, Dorí Caymmi, Dori, Dori Cammy, Dori Cayammi, Dori Caymi, Dori Caymmi, Dorival Caymmi, Dorival Caymmi Filho, Dory Caymmi
Группа в интернете: http://en.wikipedia.org/wiki/Dori_Caymmi

Дискография Dori Caymmi (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Rio-Bahia 14 audio iTunes 2005-09-26 Far Out Recordings
2 Rio-Bahia / The Colours Of Joy 2 audio iTunes 2005-09-19 Far Out Recordings
3 Rio-Bahia 14 audio iTunes 2005 Victor
4 Brasilian Serenata 12 audio iTunes 1991 Qwest Records
5 Caymmi Em Família 14 audio iTunes 1994 Som Livre
6 Dois Mundos 13 audio iTunes 1998
7 Dori Caymmi 11 audio iTunes 1988 Elektra Musician
8 Kicking Cans 10 audio iTunes 1993
9 Caymmi 13 audio iTunes 2006
10 Dori Caymmi 11 audio iTunes 1988 Elektra Musician
11 Dori Caymmi 9 audio iTunes 1972 Odeon
12 Dory Caymmi 9 audio iTunes 2002-10-02 EMI Music Brasil
13 2 Em Um 20 audio iTunes 1994 EMI-Odeon Fonográfica, Industrial e Eletrônica Ltda.
14 Brasilian Serenata 12 audio iTunes 1991 Warner Music Brasil

Brazilian singer, guitarist, songwriter, arranger, and producer (born August 26, 1943). Son of the great [a=Dorival Caymmi], who was born in 1914. He wrote scores for numerous films and television shows in the 1970s and 1980s. In 1989 he moved to Los Angeles. [b]The father is sometimes referred to as Dori Caymmi. Please make sure to choose the right PAN (Dorival Caymmi for the father, Dori Caymmi (2) for the son).[/b]


Комментарии о Dori Caymmi (2):