Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Aburadako

あぶらだこ

Также известно как: あぶらだこ, アブラダコ
Члены группы Aburadako: Akio Izumi, Hiroshi Komachi, Hirotomo Hasegawa, Kenichi Ito (2), Marui, Masahito Okuni
Группа в интернете: http://members.jcom.home.ne.jp/neconeco/abura.html, http://www.yo.rim.or.jp/~bridge/oilmen/

Дискография Aburadako:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 あぶらだこ 10 audio iTunes 2000-10-25 Midi Inc.
2 あぶらだこ 10 audio iTunes 2008-06-06 P-Vine Records
3 あぶらだこ 18 audio iTunes 1999 OK Records (4)
4 あぶらだこ 6 audio iTunes 1984 ADK Records
5 あぶらだこ 10 audio iTunes 1985 Japan Record
6 あぶらだこ 14 audio iTunes 1986 Not On Label
7 あぶらだこ 6 audio iTunes 1983 ADK Records
8 ADK Years 1983-1985 27 audio iTunes 2008 P-Vine Records
9 Unreleased Studio Demo 9 audio iTunes Not On Label (Aburadako)

Long-running Japanese rock band, formed in 1983. They began as a punk-hardcore band before moving in more avant-garde directions. They have released eight albums to date. The group's name means 'Greasy Octopus' or 'Lake of oil'


Комментарии о Aburadako: