Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Duality (3)

Члены группы Duality (3): Aleksander August, Matvei Valyev
Группа в интернете: http://soundcloud.com/dualitymusic, http://twitter.com/matthew_duality, http://myspace.com/dual1ty, http://dualitymusic.promodj.ru

Дискография Duality (3):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Soul Craters 3 audio iTunes 2008-06-20 High Light Records
2 Surreal Skies / Soul Craters / Delusion 4 audio iTunes 2008-08-02 Digital Only ?
3 Soul Craters 4 audio iTunes 2008-06-20 High Light Records
4 Lord Of Light 2 audio iTunes 2008-12-29 Abstraction Digital
5 Deya 4 audio iTunes 2010-04-19 Harmonic Breeze Recordings
6 Miami Sunset 4 audio iTunes 2010-06-07 Nellie Recordings
7 Parting 4 audio iTunes 2011-11-10

Progressive, Trance,Techno producer duo from Syberia formed in 2006 by two producers Matthew Preffekt and Alex August. Both producers got classical musical education. Matthew play violins, Alex – guitar. Project closed since July 2012.


Комментарии о Duality (3):