Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Ken Mode

Члены группы Ken Mode: Darryl Laxdal, Jahmeel Russell, Jesse Matthewson, Shane Matthewson
Группа в интернете: http://www.ken-mode.com/, http://kenmode.bandcamp.com/, http://www.facebook.com/kenmode, http://www.myspace.com/kenmode, http://en.wikipedia.org/wiki/KEN_mode

Дискография Ken Mode:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Reprisal 11 audio iTunes 2006-07-25 Escape Artist Records
2 Mennonite 10 audio iTunes 2008 No List Records
3 Mennonite 9 audio iTunes 2008-03-00 Arctodus Records
4 Mongrel 9 audio iTunes 2003 Escape Artist Records
5 Venerable 10 audio iTunes 2011-03-00 Init Records
6 Reprisal 11 audio iTunes 2006 No List Records
7 Venerable 10 audio iTunes 2011 No List Records
8 Entrench 11 audio iTunes 2013-03-18 Season Of Mist
9 Entrench 11 audio iTunes 2013-03-18 Season Of Mist
10 Mennonite 9 audio iTunes 2008-03-00 No List Records
11 Reprisal 10 audio iTunes Arctodus Records
12 Mennonite 9 audio iTunes 2013-02-28 No List Records
13 Venerable 10 audio iTunes 2011-03-00 Init Records
14 Venerable 10 audio iTunes 2011-08-00 Init Records
15 Venerable 10 audio iTunes 2011-08-00 Init Records
16 Entrench 11 audio iTunes 2013-03-18 New Damage Records
17 Entrench 11 audio iTunes 2013-03-19 New Damage Records

KEN mode is a noise rock/metal band from Winnipeg, Canada. Their name stands for "Kill Everyone Now mode", which is a quote from the book Get In The Van by Henry Rollins. Members: Jesse Matthewson - vocals, guitar Shane Matthewson - drums Chad Tremblay / Thérèse Lanz - bass, vocals


Комментарии о Ken Mode: