Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Garybaldi

Также известно как: I Garybaldi
Члены группы Garybaldi: "Bambi" P.N. Fossati, Angelo Traverso, Lio Marchi, Maurizio Cassinelli, Nico Labinto, Sandro Serra (2)

Дискография Garybaldi:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Astrolabio 2 audio iTunes 2004-11-26
2 Nuda 5 audio iTunes 1972 CGD
3 Astrolabio 2 audio iTunes 1973 Fonit
4 Astrolabio 2 audio iTunes 1989 Fonit Cetra
5 Astrolabio 2 audio iTunes 1973 Fonit
6 Nuda 8 audio iTunes 2004-11-26 Strange Days Records
7 Note Perdute / Vicino In Un Momento 10 audio iTunes 2010 AMS (3)
8 Nuda 5 audio iTunes 1992 CGD
9 Garybaldi Live In Bloom Progvention Nov 6 Th 2010 Spica Box 7 audio iTunes 2011 AMS (3)
10 Nuda 8 audio iTunes 1972 CGD
11 Madre Di Cose Perdute / Sette? 2 audio iTunes 1973 Fonit Cetra
12 Note Perdute 7 audio iTunes 2009 AMS (3)
13 Bambi Fossati & Garybaldi 8 audio iTunes 1990 ARTIS Records
14 Bambi Fossati & Garybaldi 8 audio iTunes 1990 ARTIS Records
15 Astrolabio 2 audio iTunes 2006 Vinyl Magic
16 Nuda 5 audio iTunes 2006 Vinyl Magic
17 Note Perdute 7 audio iTunes 2010 AMS (3)

Italian heavy psychedelic progressive band of the early 1970's. Garybaldi were rooted in the earlier [a2736581] and later became [a2047425]. The Garybaldi sound involved complex lengthy semi-instrumental tracks, fronted by the Jimi Hendrix inspired guitar of [a1195279] and his unusual/unique singing style. The 1970's band made one original single and 2 albums. Band leader Fossati reformed the band in the 1990's.




Комментарии о Garybaldi: