Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Kobayashi Akira (2)

Также известно как: 小林旭
Группа в интернете: http://mgl.vc/profile/

Дискография Kobayashi Akira (2):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 アキラ I 民謡&俗謡集 18 audio iTunes 2002-02-21 Columbia
2 アキラ 2 21 audio iTunes 2002-02-21 Columbia
3 ギター片手に 2 audio iTunes 1967-04-00 Crown (3)
4 アキラ3 主題歌&ヒット集 15 audio iTunes 2002-02-21 Columbia
5 抒情歌謡曲集 12 audio iTunes 2012 Crown (3)
6 もう一度一から出なおします 2 audio iTunes 1960 Columbia
7 昔の名前で出ています / 夕子 4 audio iTunes 1975-01-00 Crown (3)
8 北へ 2 audio iTunes 1977-01-25 Crown (3)
9 恋の山手線 2 audio iTunes 1964 Columbia
10 ズンドコ節 / ダンチョネ節 2 audio iTunes 1973-02-00 Columbia
11 ついて米るかい / すたれ者 4 audio iTunes 1970-12-00 Crown (3)

Tough guy Japanese actor and singer. Born in Tokyo on November 3, 1938. Made his film debut in 1956 in "Ueru tamashii" (Nikkatsu). Released his debut single on Nippon Columbia in 1958. Kobayashi was briefly married to enka superstar [a=Hibari Misora] in the early '60s.


Комментарии о Kobayashi Akira (2):