Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Konflikt

Также известно как: Konflikt A
Члены группы Konflikt: Palo Chodelka
Группа в интернете: http://www.konflikt.sk/, http://www.myspace.com/konfliktband, http://sk.wikipedia.org/wiki/Konflikt_%28skupina%29

Дискография Konflikt:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Sapere Aude 12 audio iTunes 2006 Rebel Products
2 Mea Culpa 12 audio iTunes 1999 4music Šamorín
3 No Return 13 audio iTunes 2001 Not On Label (Konflikt)
4 Somnium 15 audio iTunes 2011-04-30 Not On Label (Konflikt Self-released)
5 Takí Sme 12 audio iTunes 1995 Not On Label (Konflikt Self-released)

Punk band from Slovakia. Founded in April 1990 under the name "Azyl". In 1994 they changed their name to "Konflikt A". In 1998 the band left out the "A" from their name so they became just Konflikt.


Комментарии о Konflikt: