Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Biipiigwan

Члены группы Biipiigwan: Andrew Baird, Dennis Scale, Michael Shrives, Musqwaunquot Rice
Группа в интернете: https://www.facebook.com/BIIPIIGWAN, http://biipiigwan.bandcamp.com/, http://biipiigwan.bigcartel.com/, http://www.myspace.com/biipiigwan

Дискография Biipiigwan:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Biipiigwan 9 audio iTunes 2008 Not On Label (Biipiigwan Self-released)
2 Biipiigwan 9 audio iTunes 2010 Not On Label (Biipiigwan Self-released)
3 God's Hooks 7 audio iTunes 2010 Not On Label (Biipiigwan Self-released)
4 Nibaak 3 audio iTunes 2012-03-02 Grindcore Karaoke
5 God's Hooks 7 audio iTunes 2012-02-09 Grindcore Karaoke
6 God's Hooks 9 audio iTunes 2012-02-09 Handshake Inc.
7 Something For Everyone; Nothing For Anyone 8 audio iTunes 2013 Handshake Inc.
8 Nibaak 3 audio iTunes 2012 Not On Label (Biipiigwan Self-released)

Canadian sludge/stoner metal band formed in the late 2000s and based in Ottawa, Ontario. [b]Members[/b] Michael Shrives - Bass, Guitars, Vocals Musqwaunquot Rice - Bass, Guitars, Vocals Steve Vargas - Drums, Vocals [b]Former Member[/b] Dennis Scale - Bass Scotty Rooney - Drums Andrew Baird - Drums, Vocals


Комментарии о Biipiigwan: