Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Siren (13)

Члены группы Siren (13): Dave Clague, John Chichester, Kevin Coyne, Mick Gratton, Nick Cudworth, Tat Meager (2)

Дискография Siren (13):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Siren 15 audio iTunes 2008-05-21
2 Strange Locomotion 11 audio iTunes 1971
3 Strange Locomotion 12 audio iTunes 1971 Dandelion Records
4 Strange Locomotion 15 audio iTunes 2008
5 Dandelion Years 1969-1972 44 audio iTunes 2007 Cherry Red
6 Siren / Strange Locomotion 23 audio iTunes Aziя Records
7 Siren 13 audio iTunes 1969
8 Siren 13 audio iTunes 1970
9 Strange Locomotion 12 audio iTunes 1971 Polydor
10 Blues Before Sunrise 12 audio iTunes 1981 Siren Productions
11 Siren 13 audio iTunes 1993 Green Tree Records
12 Rabbits 20 audio iTunes 1995 DJC Records (2)
13 Strange Locomotion 15 audio iTunes 1990 Repertoire Records
14 Strange Locomotion 11 audio iTunes 1971
15 Strange Locomotion 4 audio iTunes 1971 Dandelion Records

Siren is essentially Kevin Coyne, Dave Clague and Nick Cudworth, augmented from time to time by a drummer and lead guitar. The first two singles was released under [a=Clague] in 1969 on Dandelion. In the same year they released their first lp. The second followed in 1971.


Комментарии о Siren (13):