Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Radio Radio

Члены группы Radio Radio: Alexandre Arthur Bilodeau, Gabriel Louis Bernard Malenfant, Jacques Alphonse Doucet, Timothée Richard
Группа в интернете: http://www.laradioradio.com, http://www.myspace.com/laradioradio, http://www.facebook.com/radioradio, http://www.last.fm/music/Radio+Radio, http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Radio_%28band%29

Дискография Radio Radio:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Cliché Hot 11 audio iTunes 2008 Bonsound Records
2 Belmundo Regal 10 audio iTunes 2010 Bonsound Records
3 Télé Télé 6 audio iTunes 2007 Not On Label (Radio Radio Self-released)
4 Havre De Grâce 13 audio iTunes 2012 Bonsound Records
5 Abonnement - Juillet 2013 2 audio iTunes 2013-07-01 Not On Label (Radio Radio Self-released)
6 Abonnement - Juin 2013 2 audio iTunes 2013-06-01 Not On Label (Radio Radio Self-released)
7 Abonnement - Août 2013 2 audio iTunes 2013-08-05 Not On Label (Radio Radio Self-released)
8 Abonnement - Septembre 2013 2 audio iTunes 2013-09-03 Not On Label (Radio Radio Self-released)
9 Ej Feel Zoo 12 audio iTunes 2014 Bonsound Records
10 Ej Feel Zoo 12 audio iTunes 2014 Bonsound Records
11 Ej Feel Zoo 12 audio iTunes 2014 Bonsound Records
12 Ej Feel Zoo 12 audio iTunes 2014 Bonsound

Radio Radio is a Canadian electro hip-hop band formed in 2007 from Clare, Nova Scotia, Canada. The trio rap in Chiac, an English-influenced variety of Acadian French spoken in Moncton, New Brunswick. Radio Radio est un groupe de musique électro et hip-hop canadien en langue chiaque, un mélange de français acadien et d'anglais parlé dans la région de Moncton, au Nouveau-Brunswick.


Комментарии о Radio Radio: