Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

User (6)

User Of A Common Name


Дискография User (6):

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 User 11 audio iTunes 2003 S56 Recordings
2 Do You 2 audio iTunes 2003 S56 Recordings
3 Miss Wanted 2 audio iTunes 2004 S56 Recordings
4 You Belong 2 audio iTunes 2003 S56 Recordings
5 Counting 3 audio iTunes 2003 S56 Recordings
6 Wishes 10 audio iTunes 2006-12-06 Supersonic (5)
7 Freeway 13 audio iTunes 2006-03-29 Supersonic (5)
8 User 4 audio iTunes 2003 S56 Recordings
9 To Feel 3 audio iTunes 2003 S56 Recordings
10 User 11 audio iTunes 2005 S56 Recordings

Swedish rock group from Örebro. The bands original name is "User Of A Common Name". They had huge success in Sweden in 2003 with hit singles as "Do You".


Комментарии о User (6):