Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Goribor

Члены группы Goribor: Aleksandar Stojković, Milan Stošić, Miloš Vojvodić, Miroslav Užarević, Predrag Marković, Predrag Trajković, Željko Ljubić
Группа в интернете: http://www.goribor.com/, http://www.myspace.com/stgoribor

Дискография Goribor:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Stari Radovi 8 audio iTunes 1997 Slušaj Najglasnije!
2 Krug U Očima 10 audio iTunes 1999 Slušaj Najglasnije!
3 Hoću Kući 10 audio iTunes 2005 Slušaj Najglasnije!
4 Stondom Do Tokija 8 audio iTunes 2006 Slušaj Najglasnije!
5 Ono Što Te Ne Ubije, To Te Osakati 10 audio iTunes 2004 Slušaj Najglasnije!
6 Goribor 15 audio iTunes 2007 Automatik
7 Live 8 audio iTunes 2003 Slušaj Najglasnije!
8 Goribor 15 audio iTunes 2007 Dancing Bear
9 Evo Je Banja 16 audio iTunes 2012 Dancing Bear

Serbian blues/trip-hop band from Bor formed in 1988. Current members: Aleksandar Stojković St - vocals Miroslav Užarević - bass, guitar, synth Željko Ljubić Piti - guitar Miloš Vojvodić - drums


Комментарии о Goribor: