Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Warpig

Члены группы Warpig: Dana Snitch, Rick Donmoyer, Terry Brett, Terry Hook
Группа в интернете: http://warpig.ca/index.php, http://www.relapse.com/label/artist/warpig.html, http://www.facebook.com/pages/Warpig/112470165436623, http://www.myspace.com/thebandwarpig

Дискография Warpig:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Warpig 8 audio iTunes 2009-02-17 Kreation Records
2 Warpig 8 audio iTunes 2009-02-17 Kreation Records
3 Warpig 8 audio iTunes 2009-02-17 Kreation Records
4 Warpig 8 audio iTunes 1970 Fonthill
5 Warpig 8 audio iTunes 2006 Mason Records
6 Warpig 8 audio iTunes 2006 Relapse Records
7 Warpig 8 audio iTunes 2006 Relapse Records
8 Warpig 8 audio iTunes HF
9 Rock Star 4 audio iTunes 1973 London Records

Canadian hardrock / heavyrock band from the sourrounding of Ontario, founded in 1968. Released their selftitled album in spring 1970. Second time released in 1973 on London Records. Disappears in 1975. Reunion in 2006.


Комментарии о Warpig: