Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Kazusa

Группа в интернете: http://www.myspace.com/djkazusa

Дискография Kazusa:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Sunahama 3 audio iTunes 2009-10-09 Cool Vibes Records
2 Coast Along 3 audio iTunes 2010-05-20 Arrival (3)
3 Lizard 3 audio iTunes 2010-07-22 Arrival (3)
4 Asphalt Lines 5 audio iTunes 2010-11-18 Proton Music
5 Move On 5 audio iTunes 2011-08-16 Silk Digital Records
6 Dice 2 audio iTunes 2012-03-05 Crashing Waves
7 Low Beam 3 audio iTunes 2012-07-20 Fuzzy Recordings
8 Dice 2 audio iTunes 2012 Crashing Waves

Kazusa is a progressive house producer from Japan. Born in 1989, he was influenced by trance music and began to make the music in 2003.


Комментарии о Kazusa: