Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Traqueurs De Combes

Marc Jolibois

Группа в интернете: http://www.nowaki-music.org/#artiste5

Дискография Traqueurs De Combes:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 G.o.D. 14 audio iTunes 2010-08-00 Nowaki
2 Birdy Pitch! 4 audio iTunes 2006-05-00 Nowaki
3 Attentifs Ensemble 15 audio iTunes 2006-07-00 Nowaki
4 Form 5-7 3 audio iTunes 2006-09-00 Nowaki
5 L'Effet Papillon 4 audio iTunes 2006-10-00 Nowaki
6 Backcountry Forum 11 audio iTunes 2007 Nowaki
7 Percolat 12 audio iTunes 2007-11-00 Nowaki
8 Win Or War 12 audio iTunes 2008-05-00 Nowaki
9 Une Forme Poétique Du Mépris 12 audio iTunes 2008-07-00 Nowaki
10 Tous Contre Tous 2 audio iTunes 2008-09-00 Nowaki
11 Last Gasp Live 3 audio iTunes 2009-05-00 Nowaki
12 We Did Not Come To Fear The Future 9 audio iTunes 2010-01-00 Nowaki
13 Useless Eaters 8 audio iTunes 2013-07-00 Nowaki

Traqueur De Combes is the solo project of Marc Jolibois, co-founder of the netlabel Nowaki, and various formation (Libertarian, Pimp, sWeenDL, Light Blue Is A Trap). Landscapes, sometimes music, analog and digital, electronic and acoustic, improvisation, ambient-core by hand, post-folk noisy, massive minimalism.


Комментарии о Traqueurs De Combes: