Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Cristi Cons

Cristian-Ioan Munteanu

Группа в интернете: http://www.residentadvisor.net/dj/cristicons, https://www.facebook.com/CristiCons

Дискография Cristi Cons:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Traversa EP 3 audio iTunes 2011-10-00 Amphia
2 În Secțiuni 5 audio iTunes 2011 Local Records (2)
3 Duette EP 3 audio iTunes 2012-07-19 Makesense
4 Glassdance EP 2 audio iTunes 2013-05-20 Amphia
5 Suspecte EP 2 audio iTunes 2013-10-14 Eklo
6 Basorelief 4 audio iTunes 2014-04-14 Meander
7 Basorelief 4 audio iTunes 2014-04-00 Meander
8 Basorelief 4 audio iTunes 2014-04-15 Meander

Romanian DJ and producer studied cello for more than 18 years and he’s also a graduate of the National Music Academy. Together with Vlad Caia he is running the AMPHIA label. As a cello player he is also involved in Petre Inspirescu’s π Ensemble project.


Комментарии о Cristi Cons: