Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Rako

Tolga Görmemiş

Группа в интернете: http://www.facebook.com/RAKOPANZER, http://www.myspace.com/rako46er, http://de.wikipedia.org/wiki/Rako

Дискография Rako:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Rauschgift 3 audio iTunes 2010-07-09 Distributionz
2 Der Boss 3 audio iTunes 2010-11-11 Hirntot Records
3 Crunke Jungz 3 audio iTunes 2010-12-00 Distributionz
4 Mein G3 3 audio iTunes 2010-12-23 Hirntot Records
5 Mentaler Kriegszustand 20 audio iTunes 2004-05-00
6 Full Metal Jacket 3 audio iTunes 2011-04-01 Hirntot Records
7 Post Mortem 14 audio iTunes 2011-05-28 Para Bellum Musik
8 Panzersound 21 audio iTunes 2009-05-29 Bassboxxx
9 Para Bellum Sampler 1 15 audio iTunes 2011-08-04 Para Bellum Musik
10 Hartes Business 25 audio iTunes 2010-06-18 Endbest
11 Nicht Wegzukriegen 3 audio iTunes 2011-09-29
12 Wie Ein Soldat 15 audio iTunes 2011-09-30 Para Bellum Musik
13 Southside Story 21 audio iTunes 2006-12-15 41 Beatfanatika Produktion
14 Biomechanisch 20 audio iTunes 2012-10-12 Hirntot Records

Rapper with German and Turkish origin from Berlin-Steglitz, Federal Republic of Germany. Born on December 17th, 1983. Formerly a member of Hip-Hop group 41 Beatfanatika, he was signed to [l=Endbest] around 2009/2010, released one album there and suddenly switched to [l=Hirntot Records] in September 2010.


Комментарии о Rako: