Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Maneige

Члены группы Maneige: Alain Bergeron, Denis Lapierre, Gilles Schetagne, Jérôme Langlois, Paul Picard, Vincent Langlois, Yves Léonard
Группа в интернете: http://en.wikipedia.org/wiki/Maneige

Дискография Maneige:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Ni Vent... Ni Nouvelle 10 audio iTunes 1977 Polydor
2 Composite 8 audio iTunes 1979 Polydor
3 Les Porches 4 audio iTunes 1975 Capitol Records-EMI Of Canada
4 Les Porches Live 7 audio iTunes 2006 ProgQuébec
5 Maneige 6 audio iTunes 2010-11-25 Belle Antique
6 Les Porches 4 audio iTunes 2010-11-25 Belle Antique
7 Libre Service - Self Service 13 audio iTunes 2010 Belle Antique
8 Ni Vent... Ni Nouvelle 14 audio iTunes 2010-11-25 Belle Antique
9 Maneige 4 audio iTunes 1975 Harvest
10 Les Porches 18 audio iTunes 1976 Pathé Marconi EMI
11 Québec St-Malo 2 audio iTunes 1984 Saisons
12 Images 10 audio iTunes 1983 Saisons
13 Montréal, 6 AM 9 audio iTunes 1980 Disques Intérim
14 Live Montreal 1974/1975 3 audio iTunes 1998 Fonovox (2)
15 Live À L'Évêché 8 audio iTunes 2005 ProgQuébec
16 Maneige 7 audio iTunes 2007 ProgQuébec
17 Ni Vent... Ni Nouvelle 15 audio iTunes 2006 ProgQuébec
18 Québec St-Malo 2 audio iTunes 1984 Saisons

Canadian progressive rock and fusion jazz band from Québec, founded in 1972 by Alain Bergeron and Jérôme Langlois. The instrumental outfit was one of the Quebec progressive rock scene's longest running and most consistent bands.


Комментарии о Maneige: