Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Bi Kyo Ran

Также известно как: 美狂乱
Члены группы Bi Kyo Ran: Kunio Suma, Masaaki Nagasawa, Masahide Shiratori
Группа в интернете: http://www.bikyoran.net/, http://en.wikipedia.org/wiki/Bi_Kyo_Ran

Дискография Bi Kyo Ran:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Bi Kyo Ran 5 audio iTunes 1998 Nexus (3)
2 Bi Kyo Ran 5 audio iTunes 1982
3 A Violent Music 7 audio iTunes 2010-02-25 Belle Antique
4 Ran -Live Vol.3- 4 audio iTunes 2010-02-25 Belle Antique
5 Go-Un 5 audio iTunes 2010-02-25 Belle Antique
6 Who Ma -Live Vol.2- 7 audio iTunes 2010-02-25 Belle Antique
7 Parallax 3 audio iTunes 1992-01-21 Crime (4)
8 Parallax 3 audio iTunes 1983
9 Parallax 8 audio iTunes 1987-03-05 Nexus (3)
10 Madoromi - Live Vol.4 5 audio iTunes 1994 Belle Antique
11 Parallax 8 audio iTunes 2011-10-05
12 Bi Kyo Ran 5 audio iTunes 2011-10-05
13 Who Ma, Live Vol. 2 7 audio iTunes 1993 Belle Antique
14 Fairy Tale, Early Live Vol. 1 5 audio iTunes 1987 Belle Antique
15 Ran, Live Vol. 3 4 audio iTunes 1993 Belle Antique
16 A Violent Music 7 audio iTunes 1998 Musea
17 Who Ma, Live Vol. 2 5 audio iTunes 1988 Belle Antique
18 Bi Kyo Ran 5 audio iTunes 1994 Spalax Music
19 Bi Kyo Ran 5 audio iTunes 1994 Spalax Music

Japanese prog-rock band. Their sound is often compared with King Crimson (they started as a King Crimson tribute band) which is understandable given guitarist Kunio Suma's emulation of Fripp's renowned style and some similarity in song titles ("Vision Of The City", "21st Century Africa").


Комментарии о Bi Kyo Ran: