Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Corvina

Также известно как: Corvina Együttes, Corvina Group
Члены группы Corvina: Soltész Rezső, Szigeti Ferenc
Группа в интернете: http://hu.wikipedia.org/wiki/Corvina_egy%C3%BCttes

Дискография Corvina:

# Название релиза Информация об aльбоме Купить альбом в iTunes Год издания Лейбл
1 Corvina 12 audio iTunes 1975 Opus
2 Corvina 12 audio iTunes 1974 Pepita
3 Énekelj Kisleány! / Csúnya Panni 2 audio iTunes Pepita
4 Álmaidban / Boldogan Élj 2 audio iTunes 1977 Pepita
5 Virágsors / Egy Pillanat 2 audio iTunes 1972 Pepita
6 Corvina 12 audio iTunes 1974 Pepita
7 Before The Road / Utak Előtt 11 audio iTunes 1975 Pepita
8 Corvina 12 audio iTunes 1978
9 Corvina 12 audio iTunes 1977
10 Énekelj Kisleány / Csúnya Panni 4 audio iTunes 1973 Pepita
11 Oszkár / Elszáll Az Idő 4 audio iTunes 1970 Qualiton
12 Ezeréves Bohóc 4 audio iTunes 1974 Krajowa Agencja Wydawnicza

A Hungarian band founded by [a=Soltész Rezső] and his brother in 1970. They played melodic pop music. Their song, "Egy Viharos Éjszakán" (English: At A Stormy Night), won the third place of the Hungarian Television Song Contest in 1972. They released four albums, one in Czechoslovakia in 1975. They disbanded in 1978. Members: [a=Soltész Rezső] - vocals, bass [a=Szigeti Ferenc] - guitar, synthesizer, backing vocals [a=Soltész Gábor] - acoustic guitar, flute [a=Fonyódi Péter] - drums [a=Makay Zsolt] - keyboards


Комментарии о Corvina: