Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

La Perfecta

Также известно как: Ensemble La Perfecta, His Conjunto, His Conjunto La Perfecta, Perfecta, Perfecta 76/77, Perfecta-Operation, Perfectamania

Дискография La Perfecta:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 La Perfecta 8 audio iTunes 1976 Hit Parade
2 Top Niveau 6 audio iTunes 1985 Bambou
3 Perfecta 4 audio iTunes 1980
4 Pou La Vi 11 audio iTunes 2009 Game Production
5 Pour Toujours 9 audio iTunes 1996 Henri Debs Production
6 L'Inoubliable 9 audio iTunes 1994 HDebs Productions
7 L'Inoubliable 10 audio iTunes 1993 HDebs Productions
8 Perfecta 5 audio iTunes 1978 Disques Vacances
9 Fraternite 4 audio iTunes Apia
10 Super Hit 6 audio iTunes 1984 Bambou
11 Perfecta 7 audio iTunes 1977
12 Inoxydablement Votre 4 audio iTunes 1979 Disques Vacances
13 Salsa y Sabor 10 audio iTunes 1990 Manzana
14 Salsa y Sabor 10 audio iTunes 1988 Discos Victoria
15 Mande Yo 11 audio iTunes 1990 Carrere
16 Despreocupate 8 audio iTunes 1983 Not On Label (La Perfecta (2) Self-released)
17 Toutt Bagail 10 audio iTunes Lacaille

Big band from Martinique whose styles included cadence and compas.




Комментарии о La Perfecta: