Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Punkles, The

Также известно как: Punkles
Члены группы Punkles, The: Andi Schmidt, Folke Jensen, Gary Schmalzl, Marc Zimmermann, Ronnie Henseler, Rudolph Naomi
Группа в интернете: http://www.myspace.com/thepunkles

Дискография Punkles, The:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Drive My Car 3 audio iTunes 2002 Fanboy Records
2 Beat The Punkles! 16 audio iTunes 2003 Bitzcore
3 Punk! 16 audio iTunes 2002 Bitzcore
4 The Punkles 14 audio iTunes 2003
5 Red Album 14 audio iTunes 2003 Bitzcore
6 Beat The Punkles! 17 audio iTunes 2002 Bitzcore
7 Punk! 16 audio iTunes 2005
8 For Sale 18 audio iTunes 2006-04-24 Punkles Records

German punk rock band from Hamburg. Formed in 1998 and disbanded in 2006.




Комментарии о Punkles, The: