Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Gebroeders Ko

Ton Koopmans, Gerard Koopmans

Также известно как: De Gebroeders Ko, Gebroeders KO
Члены группы Gebroeders Ko: Gerard Koopmans, Ton Koopmans
Группа в интернете: http://www.gebroedersko.nl/

Дискография Gebroeders Ko:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Boten Anna 3 audio iTunes 2006-07-14 Berk Music
2 Sinterklaas Boot (Boten Anna) 2 audio iTunes 2006-10-26 Berk Music
3 Vreemdgaan Doet Iedereen 3 audio iTunes 2008-06-12 Berk Music
4 Helikopter 4 audio iTunes 2010-05-20 Berk Music
5 Boten Anna 2 audio iTunes 2006-07-14
6 Tuut , Tuut , Tuut , We Springen Parachute 3 audio iTunes 2003 Berk Music
7 Tringeling 3 audio iTunes 2004 Berk Music
8 Helikopter (Karnavalesk) 4 audio iTunes 2011-01-19 Berk Music
9 Ik Heb Een Toeter Op M'n Waterscooter 3 audio iTunes 2003 Berk Music
10 Ik Heb 'n Toeter Op M'n Waterscooter 3 audio iTunes 2001 Berk Music
11 Roekoekoe 2 audio iTunes 2007 Berk Music
12 Trampoline 3 audio iTunes 2005 Berk Music
13 Wij Doen Het Licht Wel Uit 2 audio iTunes 2007 Berk Music
14 Daar Wordt Ik Niet Vrolijk Van 2 audio iTunes 2006 Berk Music
15 Broodje Frikandel 3 audio iTunes 2006 Berk Music
16 Jammie Jammie 4 audio iTunes 2005 Berk Music

Two dutch brothers from Raamsdonksveer, active since 1997. Mainly focused on Europop-songs.




Комментарии о Gebroeders Ko: