Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Sciss

Hanns Holger Rutz

Группа в интернете: http://www.sciss.de

Дискография Sciss:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Stamina 5 audio iTunes 2001 Not On Label
2 Residual 5 audio iTunes 2002 Not On Label
3 Igelfarn 3 audio iTunes 2001 Tabu Rec
4 Azoiphon 10 audio iTunes 2000 Tabu Rec
5 Crosshatch 3 audio iTunes 2004 Apostrov Recordings
6 Netzhaut E.P. 3 audio iTunes 2003 Not On Label
7 Untitled 4 audio iTunes 2012 Insubordinations
8 Achronie 3 audio iTunes 2002 Not On Label



Комментарии о Sciss: