Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Peter Warren

Peter Warren

Также известно как: P. Warren, Warren

Дискография Peter Warren:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 TWET 5 audio iTunes 1974 Polskie Nagrania Muza
2 Spontaneous 4 audio iTunes 1975 Enja Records
3 Bass Is 5 audio iTunes 1972 Enja Records
4 Trinity 2 audio iTunes 1971 Enja Records
5 Twet 5 audio iTunes 2009-10-05 Metal Mind Productions
6 Bass Is 5 audio iTunes 1974 Enja Records
7 Solidarity 5 audio iTunes 1982 Japo Records
8 Spontaneous 4 audio iTunes 1972 Enja Records
9 Vibrations 5 audio iTunes 1971 Enja Records
10 Twet 5 audio iTunes 2004 Polskie Nagrania Muza
11 Bass Is 5 audio iTunes 1985 Enja Records
12 Trinity 2 audio iTunes 1974 Enja Records
13 Bass Is 5 audio iTunes PDU
14 Trinity 2 audio iTunes 1972
15 Vibrations 5 audio iTunes 1971 Enja Records
16 Trinity 2 audio iTunes 1971 Enja Records

American bassist and cellist. Born November 21, 1935 in Hempstead, New York, USA.




Комментарии о Peter Warren: